درباره نشریه

با نام و یاد خداوند متعال

همراهان گرامی با سلام و احترام؛ با لطف خداوند و با همکاری اعضای هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه گیلان، فصلنامه  "مطالعات تغییر رفتار" شکل گرفت و پژوهش‌های علمی در حوزۀ  مطالعات تغییر رفتار و مداخلات روان‌شناختی را منتشر می کند. این مجله یک فصلنامه با دسترسی آزاد است که به زبان فارسی و خلاصه انگلیسی مبسوط و به صورت الکترونیکی توسط گروه روانشناسی دانشگاه گیلان از فروردین 1402 منتشر می‌شود. این مجله جدیدالتاسیس بوده و هنوز امتیاز علمی اخذ نکرده است که انشالله پس از انتشار سه دوره و ارزیابی توسط وزرات علوم، این مهم اتفاق خواهد افتاد. این مجله مقالات پژوهشی از نوع "مداخله، اثربخشی و کارآزمایی بالینی" در حوزه های آسیب شناسی روانی و درمان، تربیتی و تحولی، سلامت و سبک زندگی، اجتماعی، روابط بین فردی و میان رشته ای را منتشر می کند و با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، از کمیته بین المللی اخلاق در انتشارات COPE تبعیت می نماید. هدف از انتشار فصلنامه علمی "مطالعات تغییر رفتار" ارتقاء سطح دانش و ارائه دستاوردهای پژوهشی در حوزه مطالعات تغییر رفتار است و اساتید، پژوهشگران ارجمند و دانشجویان گرامی می‌توانند مقالات خود را برای چاپ با رعایت شیوه‌نامه نگارش مقاله به دفتر نشریه ارسال کنند.